Kerst in Wenen

Kerst in Wenen  Kerstshoppen in de sneeuw in Wenen

Ook dit jaar is er voor romantici en muziekliefhebbers deze busreis naar Wenen, Magische kerstsfeer in de stad van Mozart, Strauss en gebrande amandelen. Beleef de Stille nacht op het Schönbrunn kasteel of slenter langs één van de vele kerstmarkten rondom het centrum. Op basis van halfpension in een 4-sterren hotel, 8 dagen lang genieten van een betoverende stad en het Wienerwald.

Leuk ter voorbereiding: (Engelstalige) site met alle Kerstmarkten Wenen
  

Kerstreis Elfstedentocht

Winters landschap Dokkum  vlag Friesland

Leuk initiatief; een busreis langs de stempelposten van de Elfstedentocht. Anders dan op de schaats, een confortabele reis van 5 dagen met bezoekjes aan historische plaatsen en sfeervolle kerstmarkten. Beleef kerst in Harlingen en Franeker. Finishen doet u in Leeuwarden op 27 december. Gezien bij Peterlanghout.nl

Kerstcruise Newcastle

Kerstshoppen in Newcastle  Newcastle kerst

Vanaf november is het hippe Newcastle weer sfeervol ingericht voor het Shoppingseason. Deze noord-engelse stad met een rijke historie staat bekend om haar mooie winkels en gezellige pubs. Een top 10 lijst met dingen te doen vond ik hier. Vanuit Ijmuiden worden er mooie kerstcruises georganiseerd, zoals deze 3-daagse  Kerstcruise Newcastle voor 59 euro.

Hilton hotel Keulen

Kerst rond de Dom in Keulen  Hilton hotel Keulen

Rondom de magistrale Dom van Keulen is het mooi verblijven deze winter. Sfeervolle markten en Vanaf november Vlakbij het bruisende centrum kun je stijlvol overnachten in het Hilton Hotel. Ruime kamers en prima faciliteiten. Met een hoge klantwaardering.

Kerst in Tirol

Kerst in de sneeuw  Newcastle kerst

Op basis van vol pension in een 3-sterren accommodatie in Tirol, Oostenrijk. Deze mooie aanbieding zag ik voor net geen 500 euro. Kerst diners op 25 en 26 december inbegrepen. Tirol is een geweldige plek om de kerstdagen door te brengen en om natuurlijk ook te wintersporten.
  

Sfeervolle reis naar Andalusië voor Singles

Reis naar Alhamra van Kras  Tapaz eten in Sevilla

Weer eens wat anders; een 8-daags verblijf in mooi Spaans Andalusië. Deze vliegreis met een interessant programma is speciaal voor singles (45+) ingeprogrammeerd. Hotel ligt in het centrum van Granada waar ook het kerstdiner wordt geserveerd. Meer info en het gehele programma vindt je op Kras.nl

Disneyland Parijs

Disneyland parijs  Sully van Monsters en co

3 dagen naar Disneyland Parijs. Overnachtingen in een hotel, met 2 dagen entree in het park dat rond de kerstperiode erg sfeervol is ingericht. Met eigen vervoer vanaf 109 euro en met een busreis voor net geen 200 euro gezien bij diverse aanbieders. Zelf even rondsnuffelen naar de juiste Dagprijs!

Brussel

Jembo Park Hotel Thuringen  Familiefoto sneeuw thuringen

Lekker bourgondisch op visite bij de zuiderburen. Brussel is niet alleen een stad van Europees vergaderen, maar staat juist bekend om haar charmante centrum en hoogstaande gastronomie. Ook deze winter volop in kerststemming. Laat je verassen en kies bijvoorbeeld voor een 5 sterren Secret Hotel , altijd een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

Mooi Thüringen

Jembo Park Hotel Thuringen  Familiefoto sneeuw thuringen

Kras biedt een 5 daags verblijf in Hotel Jembo Park, in de Duitse vakantiestreek Thüringen. Een mooi gebied met romantisch natuurschoon en interessante steden. Dichte bossen en glooiende heuvels, dus dubbelgeluk wanneer er sneeuw ligt.  Aanbevolen zijn het Fair Resort Jena of Hotel Jumbo Park.

 

Ook een leuke aanbieding gezien? Stuur dan een mail naar madelon[apenstaart]kersttrend.nl.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Bovenstaande arrangementen worden door verschillende touroperators aangeboden. Kerstrend.nl is heeft deze gespot en is informatief bedoeld. Aan de  informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleent.